Pesto Våfflor

Pestovaffla

 

Har ni testat PESTO i våfflor? Jag får ibland ett riktigt sug efter våfflor. Men när vi flyttade senast gav jag bort våffeljärnet. Jag klarade mig i åtta månader utan. Sedan jag köpte nytt järn har det blivit våfflor flera gånger. Senast igår och idag. Dvs jag gjorde smet som varade. Sedan funderade jag på vad man skulle kunna krydda våfflorna med. Gillar nämligen våfflor både som efterrätt, lunch och förrätt 😉

Våffla med pesto

 

Så kom jag på PESTO. Sagt och gjort – i med pesto – grädda – smaka – MUMS vad GOTT! I like!
Mjölken har jag bytt mot havremjölk.

Recept Pesto Våfflor

 

Torsdagstema – I like #89.

Annonser

6 Responses to Pesto Våfflor

 1. Monica o Jacob skriver:

  Får prova när magen blir bra.
  Ha det;-)
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2013/04/16/9741296-torsdagstema/

  Gilla

 2. Mona skriver:

  Det lät intressant. Har aldrig provat att baka smaksatta våfflor.

  Gilla

 3. Anemonen skriver:

  Då testar jag detta, men hur stark ättiksprit har du? Inte är det väl den 24% iga?
  http://karingafallan.blogspot.se/2013/04/starka-farger.html

  Gilla

 4. ormbunke skriver:

  Spännande och tack för tipset

  Gilla

 5. Meta skriver:

  Det där är nog värt att testa.
  ha en fin torsdag
  Kram Meta

  Gilla

 6. Anita skriver:

  Låter spännande och väldigt gott !! Har inte ätit våfflor sen jag var barn men då med sylt o grädde 🙂 Har inget våffeljärn, finns inga våffeljärn här på Malta. Tror du det går bra att packa ner ett i handbagaget nästa gång jag besöker Stockholm 😉 Eller kan man göra våfflor utan våffeljärn kanske. Fast då missar man nog det godaste. Hjärtan och mönstret ju är ett måste 🙂

  Gilla

THANKS for stopping by! Wishing you all the best!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s